Onafhankelijk


Raticos is een onafhankelijk adviesbureau in openbare verlichting, energiebesparing en duurzaamheid en aangesloten bij OVLNL en geeft u een compleet en eerlijk inzicht in verlichting, de mogelijkheden en advies over de oplossing die het beste bij u past.

Deskundig


Roger van Ratingen heeft Raticos in 2015 opgericht en heeft meer dan 10 jaar ervaring in advies over openbare verlichting. Roger is integer, analytisch en streeft naar het best mogelijke resultaat met als doelstelling bij te dragen aan een duurzamere, mooiere en berere wereld. Roger heeft zich toegelegd op het het creëren van een duurzame toegankelijk verlichte openbare ruimte. Met zijn achtergrond in techniek en IT heeft hij inmiddels veel cliënten van passende oplossingen en advies voorzien.

Zijn gedrevenheid en enthousiasme om bij te dragen aan een leefbare en duurzame samenleving draagt hij graag uit naar zijn omgeving. Zijn referenties omvatten onder andere de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV) en de Stichting Openbare Verlichting Nederland (OVLNL)

Zijn CV is op aanvraag verkrijgbaar.